keskiviikko 8. tammikuuta 2014

Uusi vuosi vanhat kujeet ja muutosta ei ole tietoakaan!


Kudoin itse "Onnenpolku"-maton meidän murkkuikäisen huoneeseen ja jouluksi saimme sen jo lattiallekin. Kävin ostamassa vielä  pari sisustustyynyä sängyn päälle ja niin tuli pojan huone päivitettyä =) 

Tuo meidän koira vaan tuppaa kuviin mukaan! Mistä lie arvasi, että yritän kuvata mattoa!


Ennen joulua otin Aulikin ja Anjan puuvillapellavaloimesta  kudotut työt pois ja kuvassa on Aulikin sinisillä raidoilla kudottu pellavapöytäliina. Pirjo lupasi kutoa loimen loppuun ja saikin sen jo tiistaina  tehtyä :) Seuraavaksi pitäisi miettiä mitä uutta niihin puihin, sillä Kayn kanssa vedimme jo tiistaina kapeamman (65 cm) pyyhe/laudeliinaloimen tukille lähes kokonaan ja torstaina aloitamme niisinnän. 
Loimesta tuli aika räväkän värinen, sillä jotenkin sorruin luomaan raitoihin kirkasta oranssia, vadelman punaista, tumman ruskeaa ja vihreää, pohjaväri tosin on pellavan värinen, liekö tämä jatkuva tihkuharmaasää loimen pirteään väriin syypää.... Kudontakurssilaiset tykkäsivät ainakin loimesta, sillä varasivat sitä itselleen jo tiistain kudontakurssin aikana. Kurssilaiset saavat kutoa asiakasloimissa asiakkaina ja heiltä peritään silloin päivämaksu.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tänään oli Korpilahden kevätnäyttelyn avajaiset. Tervetuloa!

Korpilahden kevätnäyttely rakennettiin keskustaan vanhan postin tiloihin. Kudonnaisen lisäksi näyttelyssä on maalaus-, keramiikka-, ja ...