maanantai 23. joulukuuta 2013

Mattoja ja poppanoita


Tässä on muutamia viime aikoina kudottuja mattoja. Pia kävi kutomassa ruusukasmattoa pukinkonttiin.  Kaunis ja hyvin tehty matto eikä millään uskoisi että tämä on Pia ensimmäinen! Raili lopetti "Onnen polku" - loimen keittiön matoksi ja niihin puihin saimme laitettua sen pannunalusloimen. Myös Raili käytti  ontelokuteita.

Leena kutoi trikoilla räsymaton näköistä mattoa ja kun on yksi revittykude niin aidon näköistä räsymattoa saa myös trikoilla.

Sinikka sävytti kaunista turkoosia räsymattoa, mutta harmi vain kun kaikkiin kuviin tulee keinovalossa tuo keltainen sävy, koska alkuperäiset värit olivat niin heleitä. Eila kutoi pari poppanaa joululahjoiksi. 

Myös Kay teki välityönä pitkän poppanan, Koskelan opettajienhuoneeseen, kun odottelimme tyhjeneviä puita. Meille on tänne kotitalousneuvontaan jäänyt kaapin pohjalle joitakin poppanakuteita, jotka on aika haastavan värisiä! Ilmankos ne on tänne jääneetkin... Kayn kutoma on tuo alin!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tänään oli Korpilahden kevätnäyttelyn avajaiset. Tervetuloa!

Korpilahden kevätnäyttely rakennettiin keskustaan vanhan postin tiloihin. Kudonnaisen lisäksi näyttelyssä on maalaus-, keramiikka-, ja ...