maanantai 25. maaliskuuta 2013

Pääsiäsviikko


Viime torstaina Erja kävi katsomassa olinko saanut hänen töitään pois puilta, maton olin jo ottanutkin, mutta huopa oli viellä puissa.  Kävin siis nappaamassa senkin pois ja tukilta paljastui kolme kaunista huopaa. Tuo vaaleanpunaisella kudottu on Marja-Liisan, ruskean sävyinen Erjan ja päällimmäisenä Salmen. Lupasin keräillä taas huopia karstaukseen ja niitä voi tuoda pääsiäisen jälkeisellä viikolla!


Kudontakurssilaisten kaitaliina/pyyheliinaloimi on saatu valmiiksi ja Aulikki aloitteli omaa kudontaurakkaansa. Sidoksena kilpikangas.


Tämän näköinen tuli toivotusta kylpypyyheloimesta. Leveys on rapeat 90 cm ja sidoksena perustoimikas.
Se on asiakasloimi, mutta kokonaan varattu!
Kotitalousneuvonnan ikkunalla puhkesi pelakuu kukkaan, vaikka näkymä onkin varsin talvinen niin kevät saapuu vääjämättä!

Pääsiäisviikolla olen töissä maanantaina klo 9.15-16.00, tiistaina klo 10.15-17.00 ja keskiviikkona klo 9.15-15.00. Kiirastorstaina suljettu. Pääsiäisen jälkeen olen taas normaalisti ma, ti ja to, mutta 4.4. olen rakentamassa koko päivän Hoikkasalissa kansalaisopiston näyttelyä!

HYVÄÄ PÄÄSIÄISTÄ KAIKILLE!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Vanhan mallin mukaan kudottu rekipeitto

Kesätyöksi otin kutoa Keski-Suomen museoon tulevaan uuteen näyttelyyn rekipeiton. Vanha malli oli kudottu mustien lampaiden villasta ja ...