maanantai 28. tammikuuta 2013

Eipä me vielä mihinkään muuteta!Muuton aikataulu on hieman selkiintynyt ja muutto tapahtuu todenäköisesti vasta ensi syksynä, jos tulevia tilojakin hieman remontoidaan meille sopivammiksi =) Syksy on muutenkin hyvää aikaa muuttopuuhiin, sillä suurin osa kutojista ahertaa silloin omissa syystöissään, kun taas nyt pakkasten paukkuessa kutominen on oikein sopivaa hommaa. Talo pamahtikin kutojia täyteen tammikuun toisella viikolla ja siitä asti meillä on ollut mukava hyörinä lähes päivittäin!  80 cm mattoloimet on puilla ja tänään Kaisa aloitti uuden vaalean huopaloimen, joka on jo loppuun varattu!  Seuraavaksi keskityn 120 cm vaaleaan mattoloimeen ja suunnittelen sen uuden pyyheloimen =) Molempiin on jo varauksia, että heti kun saan loimet puihin niin pääsee kutomaankin!  Kansalaisopiston kudontakurssilaisetkin  yrittävät saada kudottua kankaitaan ja suunnitelmissa on kudontakurssillakin käsipyyhe/ laudeliinaloimi.


Tässä on sitten vihon viimeiset "onnen apilaa etsimässä" -kaitaliina ja pyyhekankaat. Itse kudoin tuon omenan vihreän merseroidulla puuvillalla ja Mallu kutoi loput  pellavalla!


Anitan mukava  trikoolla ja  LP-langalla raidotettu matto  80 cm loimen lopusta. Anitan maton otin pois alku viikosta ja torstaina Kaija pääsi jo uuteen loimeen. Eiköhän meillä vähäksi aikaa riitä 80 cm mattoloimia, sillä molempiin puihin vedettiin Marja-Liisan kanssa 40 m lointa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tänään oli Korpilahden kevätnäyttelyn avajaiset. Tervetuloa!

Korpilahden kevätnäyttely rakennettiin keskustaan vanhan postin tiloihin. Kudonnaisen lisäksi näyttelyssä on maalaus-, keramiikka-, ja ...