maanantai 21. marraskuuta 2011

Puolukanpunaisen loimen kolme ensimmäistä huopaa kudottu

Pirkko aloitti huopaloimen, Liisa kutoi oman heti perään ja Mallukin ehti jo viikonloppuna saada omansa valmiiksi! Tänään otin sitten kolme lämpimän sävyistä ihanaa huopaa puilta ja Salme aloitti omaansa. Kuvassa on Pirkon ja Liisan huovat. Kameran kanssa oli  ongelmia, sillä hämärä päivä ja keinovalo saa kaikki punaseen vivahtavat värit näyttämään kirkkaan punaisilta. Pirkko ja Liisa käytti kuteena loimen värejä, mutta Mallu kokeili huopaan joulunpunaista ja harmaata, piristeenä pieni ripaus valkoista ja mustaa. Vaikka loimi on punaruskea niin joulunpunainen kude istui siihen oikein kauniisti.

Tänään oli muutenkin varsinainen hulinapäivä, vaikka kutomassa oli vain pari niin kurssilaisia tuli niisimään kahta omaa lointa, valmiita töitä  käytiin hakemassa, muuten vaan moikkaamassa ja pelkästään loimia kävi 7 varaamassa! Luomapuutkin pyöri vinhaa vauhtia asiakas käytössä!

Muistakaapa retki Laukaaseen torstaina!

2 kommenttia:

  1. ompas mahtavan värisiä huopia!!! Hurjan taitavia olette, kyllä noihin huopiin kelpaa talvi-iltaisin kääriytyä.
    Tunnelmallista joulunalusaikaa!!
    Toivottaa: Maarit

    VastaaPoista
  2. Kiva kun kävit blogillamme, minäkin kävin sinun...lämpöistä joulunalusaikaa sinullekin!

    VastaaPoista

Tänään oli Korpilahden kevätnäyttelyn avajaiset. Tervetuloa!

Korpilahden kevätnäyttely rakennettiin keskustaan vanhan postin tiloihin. Kudonnaisen lisäksi näyttelyssä on maalaus-, keramiikka-, ja ...