Elokuun kuulumisia


Taas on palattu työmaalle, vaikka kesä oli viileä ja sateinen niin itse ainakin sain monenlaisia pihaprojekteja tehtyä, jotka olisivat kyllä jääneet jos heinäkuun helteet olisivat yllättäneet ;) Kutomossakin oli poikkeuksellisesti aherrettu koko kesä ja maanataina sain ottaa ison kasan mattoja puilta pois, sillä tukit olivat täyteen kudottuja! Poppanaloimikin oli kudottu loppuun! Hieno homma!
Sillä syksy voi tuoda muuttokiireet pikaisestikin kotitalousneuvontaan!
 Tässä kasa Raijan ja Arjan mattoja.


Hilkan kutomia poppanoitaLiisa kutoi poppanaloimen loppuun veikeän pikkuliinan. Liisa oli heittänyt kaksi punasävyistä kudetta ja yhden keltaisisen toimikaspoppanaan ja käytti vain kolmea neljästä toimikaspolkusesta,  jossa keskusta on niisitty kärjelliseksi. Yllätys, yllätys, toinen puoli liinan keskustasta tulkin vahvasti raidalliseksi (?) ja keltainen hävisi lähes kokonaan! Vertaa tuohon Hilkan kutomaan, missä on kudottu vuoroin sinisellä ja valkoisella sukkulalla! Harmi, kun loimi loppui, sillä tuota ideaa olisi pitänyt kokeilla lisää!!!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kudontakurssit ovat lähteneet hyvin käyntiin.

KUDE- JA KÄSITYÖTARVIKEKIRPPIS 10. -11.3 to-pe klo 10-16.00 ja la 12.3. klo 10.00 - 15.00. ent. seurakuntasalin aulassa.