maanantai 11. elokuuta 2014

Olen jo palannut työmaalle!


Viime viikon maanataina loppui loma ja paluu arkeen alkoi. Kotitalousneuvonnassa ei ollut tapahtunut kesän aikana juuri mitään,  koska heinäkuun ennätys helteet helli kutojia, eikä silloin tietenkään malta lähteä sisätiloihin kutomaan! Tosin tuolla kellarissa olisi saanut kyllä nauttia viileästä työskentelytilasta :) Kutomassa oli käynyt vain Eeva ja Liisa, sekä Tarja opettamassa tyttärelleen  poppanan kudontaa. Tarja oli kutonut samalla itse viereisissä puissa mattoa ja neuvonut Fannia poppanan kudonnan saloihin =) Ihanaa niin se perinne elää!!! Yläkuvassa onkin Tarjan ja Liisan matot ja alakuvassa Tarjan ja Fannin poppanat.


Eeva oli myös kutonut pari poppanaa, ne on tuossa oikealla!

Viime viikolla oli paljon astiainpalautuksia, sillä astioita tuotiin ja vietiin! Voitte varmaan kuvitella, että jos viikonloppuna on yhdetkin juhlat sadalle hengelle ja muutamat kahdellekymmenelle tai kolmellekymmenelle niin on siinä kahvikuppien plaraamista!!!

Suunnittelin jo vähän syksyn loimia, mutta pitäisi kutoa muutama loimenpätkä pois, että saisi uutta tilalle eli hissukseen tässä aloitellaan toimintaa. Nyt onkin hyvä aika käydä piipahtamassa ja esittää toiveita syksyn tulevista loimista!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tänään oli Korpilahden kevätnäyttelyn avajaiset. Tervetuloa!

Korpilahden kevätnäyttely rakennettiin keskustaan vanhan postin tiloihin. Kudonnaisen lisäksi näyttelyssä on maalaus-, keramiikka-, ja ...