Meillä on täällä kudottavana tosi "magee" loimi paperinarulle, pajulle....


 Viime viikolla otin Erjan kutomat paperinarukaitaliinat ja paneeliverhon pois puista, että saan kuvattua ne tänne blogiin. Loimesta tulee tosi kaunista kaitaliinaa ja lointa pitsipoiminnalla somistettuna upeaa paneeliverhoa. Loimi on pellavanväristä puuvillapellavaa ja siihen sopii loistavasti kutoa erivärisillä paperinaruilla, mutta myös oljella, kaislalla ja pajulla! Valkosella  paperinarulla kudottuna saa todella kaunista paneeliverhoa,  värillisillä ei kannata kutoa ikkunaan, sillä värit haalistuvat. Lointa on ahkerasti kudottu, mutta vielä sitä on jäljellä!


Muutenkin toiminta on kovasti vilkastumaan päin, kun joulu lähestyy... Tänäänkin oli kutomassa 4 ahkeraa naista ja saimme Kayn kanssa 80 cm mustan mattoloimen kudontakuntoon. Nyt kannattaa suunnitella joulukudonnaiset ja ilahduttaa vaikka itseä uudella joulumatolla! Kunhan saan vielä yhdet puut tyhjäksi niin laitan sinne samanlaisen pannunalusloimen kuin viime syksynä, sillä loimi meni silloin niin nopsaan, ettei monikaan ehtinyt siihen kutomaan. Loimeen voi kutoa pitkääkin pannunalusta, johon saa kaikki joululaatikot ja padat!Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kudontakurssit ovat lähteneet hyvin käyntiin.

KUDE- JA KÄSITYÖTARVIKEKIRPPIS 10. -11.3 to-pe klo 10-16.00 ja la 12.3. klo 10.00 - 15.00. ent. seurakuntasalin aulassa.