maanantai 2. syyskuuta 2013

Syyskuu...

Muutosta ei vielä ole kuulunut, joten olen luonut muutaman mattoloimen, kutonut alakerran onnenpolku-mattoloimen loppua pois ja aloittanut huopaloimen suunnittelun. Myös uusi mehupuristin on tuonut kaikenlaista juttua kotitalousneuvontaan, kaiken huippu oli kun pääsin tekemään jopa radio-ohjelmaa. -arvatkaa jännittikö!

 Ensi viikolla saan työkokeiluun Kayn, -reippaan ja mukavan nuoren äidin, joka puhuu todella hyvin suomea! Kay pääsee kudontaoppiin ja auttamaan minua loimien vetämisessä sekä kankaiden rakentamisessa.

Kudontaryhmäläisten mattoloimi on seisonut yksikseen koko kesän ja odottanut kutojaa, ei sen puoleen niin on muutkin kurssilaisten loimet odotelleet ;) Syksyllä sitten ahkeroidaan kesänkin edestä! Ensi viikolla alkaa kansalaisopisto, joten eiköhän loimet sitten edisty.


Anja sai saunapyyheurakkansa tehtyä, kun viime kevään kaatuminen hidasti suunnitelmia. Pellavapyyheloimi on 90 cm leveä, joten siitä saa kunnon kylpypyyhkeitä tai vaikka pöytäliinoja. Lointa jäi vielä muillekin, jos kiinnostaa niin ottakaa yhteyttä. 

Liisa kävi vaihteeksi kutomassa poppanaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tänään oli Korpilahden kevätnäyttelyn avajaiset. Tervetuloa!

Korpilahden kevätnäyttely rakennettiin keskustaan vanhan postin tiloihin. Kudonnaisen lisäksi näyttelyssä on maalaus-, keramiikka-, ja ...