maanantai 5. elokuuta 2013

Palannut työmaalle =)

Kaikki loppuu aikanaan ja niin myös kesäloma! Tosin näin ihanan ja lämpöisen kesän jälkeen on mukava tulla työmaalle levänneenä ja nauttineena olostaan. Tänään aloittelin jo tulevan syksyn suunnittelua, sillä jossain vaiheessa syksymmällä myös kotitalousneuvonnan muutto tuonne yläkouluta vapautuneisiin tiloihin lukion kupeeseenkin tulee ajankohtaiseksi. Aikataulu selkiytyy varmaan lähi viikkoina.Tilaa saadaan enemmän ja kaikki yhteen tasoon, mikä on tosi hyvä asia, sillä ainakin nuo kellarin portaat on varsin jyrkät ja siellä on sentään viidet kangaspuut!  Niinpä aloittelin maanantaina nurkkiin kertyneiden monisteiden ja mappien katselmuksella, sekä ylimääräisen roinan pois heittämisellä. Paperitavaraa on vuosien aikana kertynyt tänne monta mapillista, joita tuskin tarvitaan, samalla tulee inventoitua tarpeelliset ja tarpeettomat tavarat. Ohjenuorana on, että jos en viiteen vuoteen, jotka olen täällä töissä ollut tavaraa tarvinnut niin tuskin tarvitsen niitä myöhemminkään! 

Uusia loimia on tarkoitus luoda varastoon, mutta katsotaan laitanko puille vaan pyritäänkö vaan kutomaan loputkin puut tyhjiksi.

Pirjo oli kesällä piipahtanut kotitalousneuvonnassa ja huomannut meidän kliiviamme täydessä kukassa. Sopiihan sitä kukkia silloin, kun juuri kukaan ei ole ihailemassa!! Onneksi Pirjolla oli kamera mukana!

 Kuva: Näin upeasti ktn:n kliivia kukkii nyt ja kukkavanoja on vielä kaksi muutakin aukeamassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti