maanantai 10. lokakuuta 2011

Paneeliverholoimi loppui


Liisa ahkeroi pellavaisen paneeliverholoimen loppuun ja tilalle on jo lähes luotu yhteinen loimi kurssilaisille ja asiakkaille pitsiseen videonauhalaukkuun, - samaa lointa oli myös toissa vuonna. Muutama asiakasvaraus jo on ja kaikki kurssilaisetkin sitä kutovat.

Mattoloimia on hyvin puissa ja seuraavaksi laitan sen Vuokon toivoman pyyheloimen. Poppanaloimen leveyttä harkitsen ja vieläkin on shaaliloimi suunnittelun asteella, koska mattoloimet loppuivat ja loimiin oli varauksia. Suunnitelmissahan on ollut mustikansininen huopaloimi, mutta nyt myös kurssilaiset ovat päätyneet siniseen huopaloimeen ja vähän tuntuu hassulta laittaa molemmille sinisiä loimia.


Kaisa kävi kutomassa kesämökin pöydälle orvokkipoppanaa ja Pirkko kutoi poppanaloimen loppuun sinisävyisillä poppanoilla liinaksi ja lopusta tyynyksi.


Airan räiskyvän raidallisen matonkin otin jo viime viikolla pois ja sain kuin sainkin uuden loimen jo tuota pikaa tilalle :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tänään oli Korpilahden kevätnäyttelyn avajaiset. Tervetuloa!

Korpilahden kevätnäyttely rakennettiin keskustaan vanhan postin tiloihin. Kudonnaisen lisäksi näyttelyssä on maalaus-, keramiikka-, ja ...