Tammikuu ja jostain syystä kaikki kutovat valkoisia mattoja? Vaikuttaako siihen tämä pakkasen ja lumen kruunama upea talvimaisema - vai mikä? Hilkka kutoi ensimmäiset orvokkimatot ja Virpi kutoi kurssilaisten omassa loimessa Kauhavan Kangas Aitan  Tuike-mattoa valkoisella trikoolla ja videonauhalla. Tosin lehden poljentaohje oli virheellinen, joten kuviosta ei ihan tullut sellainen kuin piti.  Kutojia ei pakkaset ole pelottaneet ja kehruukin kiinnostaa, joten kyselen meille opettajaa!

Kommentit

  1. Ihanaa, että saitte kimmokkeen kehrätä. Meillä kehruu harrastus vain syvenee. Olemme ostaneet villa nöyhtää ja joku oikein topsiakin Pirtiltä ja innokkaimmat sitä jopa värjänneet (Pirtiltä saa vain luonnonvärisiä kampatopseja). Saa nähdä miten käy kun Raijan jättämän rukin vuokra-aika päättyy.
    Huvittaa nuo valkoiset matot. Eilen menin Ukkolaan ja siellä oli alettu kutoa leveää valkoista mattoa. Raavin vain päätäni ja ajattelin kotini siisteystilannetta, ei kestäisi meillä puhtaana.

    VastaaPoista
  2. Hei, siis valkoista villatopsia? Niinpä niin, kun katsoin tarkemmin teidän kuvia niin villatopsiahan se punainen lanka oli? Itse kuvittelin, että meidän on tehtävä koko homma ihan alusta lähtien. Tosin meille on tulossa koirankarvoista innostuneita kehruuoppiin, joten kai meidän on opeteltava myös karstaaminen -kehruuopettaja on vielä hakusessa.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kudontakurssit ovat lähteneet hyvin käyntiin.

KUDE- JA KÄSITYÖTARVIKEKIRPPIS 10. -11.3 to-pe klo 10-16.00 ja la 12.3. klo 10.00 - 15.00. ent. seurakuntasalin aulassa.