perjantai 18. joulukuuta 2009

Juhlat oli mukavat ja onnistuneet

Viikko sitten torstaina meillä oli pienet juhlat avoimien ovien merkissä ja sain jopa pienen näyttelynkin aikaiseksi, lähinnä niistä töistä, joita viime viikkoina oli tehty. Kiitos kaikille, jotka jättivät ja toivat töitään näytille! Kutomossa oli hiljaista, sillä vain Tarja uskaltautui kutomaan omaa mattoaan mustavalkoisessa murtotoimikasloimessa. Tarja käytti kuteena valkoista trikoota ja videonauhaa ja matosta tuli upea! Laitan kuvat ensi viikolla!

Kotitalousneuvonnassa tarjoiltiin kakkukahvit haitarimusiikin säestyksellä ja mukava oli muistella menneitä! Ainakin saman verran oli kävijöitä kaiken kaikkiaan kuin oli vuosiakin! Pirjo toi taalainsidosloimen loppuun kutomansa kaitaliinat näyttelyyn ja tässä vielä viimeiset kuvat siitä loimesta.

1 kommentti:

  1. Voi tuota taalainsidoksen upeutta! Hienoa että avoimet ovet onnistuivat. Hyvää Joulua Äkin kankureille ja heidän ohjaajalleen.

    VastaaPoista

Vanhan mallin mukaan kudottu rekipeitto

Kesätyöksi otin kutoa Keski-Suomen museoon tulevaan uuteen näyttelyyn rekipeiton. Vanha malli oli kudottu mustien lampaiden villasta ja ...